DÜZCE / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Muazzez BİLGİN - Okul Müdürü

1975 yılında Bolu´da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Bolu´da, liseyi Bolu Ticaret Meslek Lisesi´nde bitirdi 1995 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulunu bitirdi. 1999 yılında Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2021 yılında Düzce Üniversitesi/Sosyal Bilimler Enstitüsü/ Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezsiz Yüksek Lisans yaptı.

Erzurum Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Düzce Şehit Teğmen İlköğretim Okulu, Namık Kemal İlköğretim Okulu, İsmetpaşa Ortaokulunda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak çalıştı. Namık Kemal İlköğretim Okulu ve İsmetpaşa Ortaokulunda müdür yardımcılığı görevinde bulundu.

2016 Nisan ayından 21 Haziran 2022 tarihleri arasında Düzce Hikmet Akın Ortaokulu Müdürü olarak görev yaptı.21 Haziran 2022 tarihinden itibaren Düzce Atatürk Ortaokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Bir çocuk annesidir.